Atoomstroom

Energie vergelijken consumentenbond
October 10, 2011
Veranderen van energiebedrijf minder eng
October 12, 2011
Show all

Atoomstroom

Atoomstroom belofte

Prima belofte van atoomstroom.nl

Lees in dit artikel alles over de oprichting van atoomstroom, herkomst van atoomstroom en wie de aanbieders zijn van atoomstroom en wat de ervaringen van gebruikers met atoomstroom zijn.

Oprichting van atoomstroom

Atoomstroom is relatief nieuw, sinds 2008 is het opgericht door Sjef Peeraer. Door de opkomst van groene energie werd ook al snel gedacht aan atoomstroom, waardoor toen gedacht is dat het bestaansrecht zou hebben.

Herkomst van atoomstroom

De leverancier van atoomstroom toont aan dat men 100% kernenergie leveren door te werken met gecertificeerde bedrijven die er bekend om staan om met nucleaire installaties elektriciteit te laten opwekken. Deze garanties worden afgegeven door bedrijven uit Zwenden en Finland.

Ervaringen met atoomstroom

De meeste gebruikers van atoomstroom zijn positief en kiezen voor atoom stroom uit principes en idealistische overwegingen. Ze zijn tegen de kolencentrales vanwege de milieu vervuiling.

Andere gebruikers zijn juist weer bang voor de gevaren van kern energie. Zeker na het verschrikkelijke incident in Japan is men nog huiveriger geworden voor het opwekken van kernenergie.

Prijzen atoomstroom

De prijzen van atoomstroom zijn variërend. Er zijn meerdere opties en keuzes. Men kan zo kiezen uit variabele en vaste prijzen, en zakelijk en particulier.

Atoomstroom prijzen

Tarieven Atoomstroom via atoomstroom.nl

Handig om te weten hoe de kWh prijs berekent wordt.

Aanbieder van atoomstroom

In Nederland is maar een energieleverancier die atoomstroom aanbiedt, dit is atoomstroom.nl. Op het moment van schrijven heeft atoomstroom.nl een actie waarbij u geld terug krijgt (150EUR) als u zich aanmeldt en overstapt naar deze energieleverancier.

Bezoek de website van atoomstroom.nl

Atoomstroom.nl

Bronnen: wikipedia, scientas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *