Alle energieleveranciers op een rij

Energieleverancier kiezen
August 26, 2011
kWh prijs
October 9, 2011
Show all

Alle energieleveranciers op een rij

Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een nieuwe energieleverancier die in 2010 de snelst groeiende energieleverancier is. Energiedirect.nl is in 2010 gegroeid met 30%, dit geeft wel aan dat het vertrouwen in deze energieleverancier enorm is gegroeid. De belangrijkste punten waaraan energiedirect.nl hun grootte klantenbestand te danken heeft is dat energiedirect.nl groene stroom en gas levert en elk jaar kan je weer opnieuw kiezen voor een nieuw contract en nieuwe aanbieding. Er vinden bij Energiedirect.nl ook geen tussentijdse prijsverhogingen plaats, omdat ze altijd een enorm laag tarief hanteren en je krijgt geen verassingen achteraf.

Nuon

Nuon is bij iedereen wel bekent en het is dan ook het grootste energienetwerk van Nederland. Nuon is wel steeds meer aan het krimpen omdat er steeds meer kleinere aanbieders komen die energie leveren tegen stuntprijzen. Nuon moet ook meegaan in deze prijsdalingen en doet dit ook door vijf verschillende contracten aan te bieden dit houdt in dat er voor iedereen wat tussen zit. Er zijn vijf contracten die je af kan sluiten, maar de prijzen blijven nog steeds erg hoog in vergelijking met andere aanbieders.

De Nederlandse Energie maatschappij

De Nederlandse Energie maatschappij is wel de energieleverancier die het meeste op de televisie is en zijn naam vooral via reclame bekend probeert te maken. De Nederlandse energiemaatschappij pretendeert de goedkoopste te zijn en dat waren zij ook toen ze drie of vier jaar geleden begonnen en de enige goedkoopste energieleverancier waren die hun energie tegen stuntprijzen aanbood, maar er zijn inmiddels nog meer aanbieders die dit zelfde concept hebben aangegrepen en nog goedkoper zijn dan de Nederlandse energiemaatschappij.

Electrabel

Electrabel bied twee mogelijke contracten aan het ene contract is een contract met variabel prijs en het andere is met een vaste prijs. Het is heel simpel ingedeeld en makkelijk uit elkaar te houden. Electrabel heeft daarom ook een prijs gewonnen omdat het zo simpel is en een goede structuur van hun website heeft en een overzichtelijk menu waar u bijna alles helemaal zelf kunt regelen. Binnenkort kan je een volledig overzicht van de prijzen en aanbiedingen van Electrabel op de website vinden.

EON

Eon is een nieuwe leverancier in Nederland, maar heeft al een grote naam opgebouwd in Europa, EON heeft al meer dan 30 miljoen klanten in heel Europa en heeft sinds enkele jaren ook een aardig groot marktaandeel in Nederland. Eon heeft netzoals vele andere energieaanbieders twee verschillende contracten. Het ene is voor klanten die een flexibel tarief willen en de andere is voor klanten die een vast tarief willen en dit ook willen vastleggen voor een langere tijd.

Essent

Het energiebedrijf dat zich het meest richt op de toekomst is wel Essent. Hun willen een geavanceerd bedrijf zijn met enorm veel technische en vernieuwde oplossingen. Essent bied een CV-ketel pakket aan waarbij als je CV-ketel ouder is dan 12 jaar je een nieuwe kan krijgen zodat je nog meer bespaart en dat je er een gratis iPad bij krijgt. In dit pakket kan je de CV-ketel kopen huren of leasen. Overigens krijg je bij Essent 100 euro zomerkorting als je nu een contract afsluit. Essent bied drie contracten aan een met een variable tarief en een vast tarief en een groen pakket als u milieubewuster met u energie wilt omgaan.

Oxxio

Als u bij Oxxio een contract afsluit heeft u altijd honderd procent groene stroom en een energiepakket dat altijd bij je past. Op de website van Oxxio kunt u een pakket kiezen dat helemaal bij je past, je geeft gewoon op hoeveel je verbruikt en aan de hand van die cijfers krijg je van Oxxio een pakket dat zich helemaal aan jou aanpast. Bij Oxxio krijg je tot honderden euro’s voordeel omdat ze stroom en gast leveren tegen de laagste tarieven van Nederland. Oxxio bied ook een enorm makkelijke overstapservice die je helpt als je wilt overstappen van een andere goedkope energieleverancier.

Lees hier verder als u wilt weten hoe u het beste een energieleverancier kunt kiezen.

5 Comments

  1. […] alle energie leveranciers op een…Bekijk nu hier alle energie leveranciers op een rijtje. http://www.goedkoopsteenergieleverancierkiezen.nl/alle-energieleveranciers-op-een-rij/Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

  2. […] Alle energieleveranciers op een rijUntitledGoedkoopste energieleverancier […]

  3. […] Alle energieleveranciers op een rijUntitledGoedkoopste energieleverancier […]

  4. […] Alle energieleveranciers op een rijUntitledGoedkoopste energieleverancier […]

  5. […] artikelen over Goedkope energie leveranciersGoedkope energieleverancier maar wie?Energie contractAlle energieleveranciers op een rijUntitledGoedkoopste energieleverancier […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *